Merkitys. Työ. Päätöksenteko  -Fingertip-aamiainen

Tiistaina 4. kesäkuuta 2019 klo 8.00–10.00.
Fingertip Oy, Tehtaankatu 27-29 A (6. krs), 00150 Helsinki

Työ muuttuu, samoin työssä tarvittavat taidot. Mistä merkitys yksilölle ja organisaatiolle rakentuu? Mitä tämä tarkoittaa johtamiselle? Mikä paikka päätöksenteolla voi olla tässä kaikessa? 

Hanno Nevanlinna, Director of Culture, on yksi Futuricen perustajista ja kokenut matkan startupista kansanväliseksi yritykseksi. Futurice on ketterän kulttuurimuutoksen suunnannäyttäjä Suomessa. Hanno on jo pitkään haastanut ja valmentanut uudistamaan organisaatiokulttuuria ja mukautumaan digitalisoituvaan maailmaan. Riittääkö se? Mistä tulevan työn tekijät löytävät merkityksen tekemiselle?

Milla Nevanlinna on partnerina Fingertipissä kehittänyt sosiaalisen päätöksenteon konseptia ja ollut vahva tekijä startup -yrityksen tarinassa. Fingertip on organisaatiopäätöksenteon digitalisoinnin pioneeri. Milla haastaa ja valmentaa organisaatiota heräämään päätöksenteon kehittämisessä piilevän merkitys-  ja tuottavuuspotentiaalin.

 

Fingertip on suomalainen työkalu, joka uudistaa tapaa tehdä työtä keskittymällä päätöksenteon parantamiseen. Fingertipin holistinen lähestyminen päätöksentekoon istuu hienosti yhteen mm.  itseohjautuvuuteen, ilmiöpohjaisuuteen, kyvyykkyysajatteluun ja siilojen ylittämisen.

Työn muuttumisen ja kehittämisen pitäisi olla jokaisen organisaation tapetilla. Digitaalisesti toimiminen ja päätöksenteon kehittäminen kattaen matkan ongelmien huomaamisesta ratkaisujen löytämiseen ja tehokkaaseen toimeenpanoon, tuo kaivattua tuottavuutta. Se lisää myös työntekijän osallisuuden ja merkityksen kokemusta.

AGENDA

8.00  Aloitamme verkostoitumisen kevyellä aamupalalla. 

Tervetuloa, Jaakko Pellosniemi, CEO, Fingertip

8.30 Työ, ketteryys ja kulttuuri - mistä rakentuu tulevan työn merkitys? – Hanno Nevanlinna, Director of Culture, Futurice

9.00 Päätöksenteon merkitys- ja tuottavuuspotentiaali – Milla Nevanlinna, CRO, Fingertip

9.30-10.00 Yhteenveto ja keskustelua

 

 

Lämpimästi tervetuloa!