Lean Security Crash Course  
Torstaina 28. marraskuuta 2019 klo 8.30–11.00
Fingertip Oy, Pursimiehenkatu 29-31F, 00150 Helsinki

 

Tietoturva rakentuu päivittäisten päätösten ja priorisoinnin varaan, ja kuuluu ketterässä tekemisessä jokaisen digitaalisten palveluiden kehittämisestä vastaavan pöydälle. Tietoturva ei ole huppupääkoodareiden salatiedettä, vaan kaikki voivat oppia tekemään fiksuja siihen vaikuttavia päätöksiä. Tervetuloa Cultin ja Fingertipin törmäyskurssille treenaamaan mitä on ketterä tietoturva siilottomassa organisaatiossa, ja miten fiksuja tietoturvapäätöksiä tehdään digitaalisesti.

Tilaisuus on tarkoitettu itseohjautuvuutta edistäville ja tehokkaampaa riskienhallintaa havitteleville johtajille. Teknistä taustaa et tarvitse eikä tietoturvan tarvitse olla tuttua entuudestaan.

Cult Security rakentaa tulevaisuudenkestävää tietoturvaa. Kokeilukulttuuri ei saa kärsiä kankeista prosesseista, eikä päätöksenteon nopeus portinvartijoista. Ketterässä organisaatiossa tietoturvaan vaikuttavia päätöksiä tekevät kaikki. Meidän missio on valmentaa yksilöitä ja tiimejä, ja luoda edellytykset tälle muutokselle.

Fingertip uudistaa tapaa tehdä työtä keskittymällä päätöksenteon parantamiseen. Fingertipin holistinen lähestyminen päätöksentekoon istuu hienosti yhteen itseohjautuvuuden, siilojen ylittämisen ja vastuullisen kulttuurin luomisen kanssa. Digitaalinen päätöksenteko lisää tehokkuutta ja Fingertipin missio on auttaa organisaatioita kehittymään työssään parempia päätöksiä tekemällä. 
 

AGENDA

8.30  Tervetuloa & aamupala 
Milla Nevanlinna, CRO, Fingertip

8.45 Casen esittely ja opastus Fingertipin käyttöön harjoituksessa
Milla Nevanlinna & Maria Bique, CEO Cult Security 

9.00-10.45 Digipalvelun uhkamallinnus
Tulipalo ja sammutusharjoitus
Mikko Toivanen & Teemu Turunen, Cult Security

10.45-11.00 Yhteenveto ja opit
Jaakko Pellosniemi, CEO Fingertip & Maria Bique

 

Mikko on rakentanut kaikenkokoisia ketteriä tiimejä ja tietoturvatietoista kokeilukulttuuria erilaisissa organisaatioissa. 
Siitä harvinainen savolainen, että kaverilta taittuu sekä koodaus että koutsaus.

Teemu on johtanut IT-hommia niin startupeille, suuryrityksille kuin valtioillekin, ja rakentaa sujuvasti niin robotteja kuin tietoturvallisia toimintatapoja innovaatio-organisaatioihin.

Marian tausta on tietoturvan sekä IT- ja tietohallinnon strategisessa johdossa. Tietoturva jaksaa kiehtoa, sillä se on teknologian kehittyessä yhä kriittisempää oikeudenmukaiselle yhteiskunnalle.

Milla haastaa ja valmentaa organisaatiota heräämään päätöksenteon kehittämisessä piilevään merkitys- ja tuottavuuspotentiaalin. Hän on sparrannut ja valmentanut päätöksentekoa ja sen digitaalista johtamista yli 20 organisaatiossa. 

Jaakon johtoajatus on, että päätöksentekoon keskittyminen on paras tapa nostaa älytyön tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä. Hänellä on yli 30 vuoden osaaminen älytyöstä, teknologioista, muutoksessa johtamisesta ja organisaatioista.